Maria Palliu RO Studii Finantate
mobile

Suna la:
+447889 788 635

Maria Palliu - Agentia "Maria Love and Care"

Maria Palliu
Maria Palliu

Solutia potrivia pentru tine de studii finantate in UK!


Atat FINANTAREA STUDIILOR cat si de FINANTAREA INTRETINERII PERSONALE poate fi o realitate pentru tine!


Maria Palliu, Manager General si Consilier al Agentiei Maria Love and Care Ltd. a ajutat numeroase persoane sa se bucure de aceste fonduri guvernamentale ale statului englez si te poate ajuta de asemnea si pe tine!

 

Avand studiile facute in Marea Britanie poti obtine mai multi bani la locul de munca, mai mare stabilitate si mai mare apreciere.


ATENTIE! Din cauza BREXITULUI, nu stim cat timp vor mai fi disponibile aceste fonduri pentru cetatenii romani, asadar recomandarea noastra este sa iei legatura cu agentia noastra astfel incat sa ai informatiile la zi, si in contextul in care inca te mai incaderezi, sa-ti putem inregistra aplicatia si programa interviul astfel incat sa poti studia din proxima sesiune.

Simplu, da un telefon la +447889 788 635 ( vei vorbi personal cu doamna Maria Palliu ) un email la maria @ studiifinantate.co.uk sau acceseaza direct una din paginile de mai jos.

   


Codrin Filip testimonial Maria Palliu

“Increderea, experienta si bunul simt
sunt atuurile principale ale Mariei.”

“Increderea, experienta si bunul simt sunt atuurile principale ale Mariei. Apelați cu încredere la serviciile ei si veti obtine cele mai bune conditii de finantate ale cursurilor si calificarilor pe care doriti sa le faceti.
 
Fie ca alegeti sa urmati un colegiu sau o universitate in UK, Maria va poate indruma in alegerea celei mai bune variante de finantare a cursurilor.
 
Chiar daca aveti o diploma obtinuta in Romania, puteti opta pentru un master sau o noua calificare pentru a putea castiga mai mult in domeniul de activitate pe care il alegeți. Mult succes!

Filip Codrin

https://www.facebook.com/filipcodrin/posts/10213183746922867:0

Copyright - Maria Love and Care Ltd.

Privacy Policy - Terms & Conditions - Contact

>